KjelsåsYOGA

KjelsåsYOGA startet i 2008 og tilbyr kurs i yoga og meditasjon, dynamisk yoga, yoga for gravide, barselyoga, terapeutisk yoga og ashtangayoga. Teknikkene er videreført gjennom flere tusen år og gjør yoga til en trygg og harmonisk måte å arbeide med seg selv på.  

Yoga lærer du gjennom egen erfaring. Utgangspunktet er din egen kropp og ditt eget sinn. Over tid vil du utvikle smidighet, styrke og velvære i kroppen, bedre konsentrasjon, friere pust og større overskudd og tilstedeværelse i hverdagen.  Ikke minst gir yoga mulighet til å bli mer kjent med deg selv.

Vi flytter: Etter påske holdes kursene i to lokaler: Folkets hus i Myrerveien 40, og i Menighetshuset i Glads vei 47. Godt med parkeringsplasser begge steder, samt nærhet til buss 25 og 11B, og trikk 11/12.

Lærere

Marianne Monsen har 3 ½ års utdanning ved Yogalærerskolen i Norge  (2001 – 2005) og tilleggsutdannelse i gravidyoga ved samme skole. marianneMarianne er hovedlærer ved KjelsåsYOGA og underviser i yoga og meditasjon.

Kontakt Marianne: monsenmarianne@gmail.com/480 05 187

Ida Kural har 3 ½ års utdanning ved Yogalærerskolen i Norge (2004 – 2008). Hun har tilleggsutdanning i gravidyoga fra samme skole og også utdanning som barselyogalærer fra Oslo Yoga. Image 1 kopi

Ida er hovedlærer ved KjelsåsYOGA og underviser i klassisk yoga og formiddagsyoga.

Kontakt Ida: idakur@gmail.com/916 93 791

Kari Lorentzen har 2 ½ årig grunnutdanning i yoga fra Tempel Yoga i Drøbak. Deler av utdannelsen ble gjennomført hos Yogashala i Santiago de Chile. De siste årene har hun fordypet seg i terapeutisk yoga gjennom etterutdanning og kurs. kari lorentzen Kari er utdannet psykolog. Hun er ansatt som rådgiver og psykologspesialist ved Akershus Universitetssykehus og har også bistilling som privatpraktiserende psykolog. Hun er medlem av Norsk Psykologforening og The International Association of Yoga Therapists. Kari holder kurs i terapeutisk yoga.

Kontakt Kari: kari.lorentzen@gmail.com /452 79 957

Mari Gun Johnsrud har klasser i Ashtangayoga for KjelsåsYOGA.
Hun er sertifisert ashtangayoga-instruktør
ved Puro yoga i Oslo, med Alexander Medin som ansvarlig for utdanningen.

Kontakt Mari: mari.gun.johnsrud@gmail.com/917 06 798


Kontakt Hilde: hildebm@gmail.com / 988 41 921

Anne Karin Hofseth har 3 ½ års utdanning ved Yogalærerskolen i Norge fra 2011. Anne Karin underviser i gravidyoga og barselyoga.

Anne Karin web (2)

Joakim Serpinsky har 3 1/2 års utdanning fra Yogaskolen i Norge (2004 – 2008). I tillegg er han utdannet Latteryogalærer i Frankrike i 2015.
Joakim er utdannet ergoterapeut og jobber daglig som personlig ombud på et pårørendesenter der han har undervist i yoga siden 2008. Joakim er vikar på KJelsåsYOGA
Kontakt Joakim: Joaserp@online.no
Mina Kristensen er sertifisert yogainstruktør (E-RYT 500 med Yoga Alliance), og har undervist yoga siden 2012.
Hun har også gått i lære hos flere anerkjente yogainstruktører i London og Oslo. Mina har klasser i Ashtangayoga.
Kontakt Mina: mina@yogawithmina.no

sri-yantra_1logo1.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s