Formiddagsyoga

HØST I GLADS VEI 47

Torsdager kl 10.30 – 12.00, 10. september – 3. desember, 12 kursganger, kr. 2580,-. Kurssted: Lillesalen i Menighetshuset, Glads vei 47. Ved påbud, vil det være 1 meter mellom mattene. Faktura sendes i juli/august.

Lærer: Ida Kural, Påmelding: idakur@gmail.com, tlf. 916 93 791

Gode, dyptvirkende fysiske øvelser, pusteøvelser og enkle meditasjoner. Hver kursgang blir avsluttet med en dybde-avspenning. Et helhetlig yogaprogram hvor du utforsker samspillet mellom kroppen, pusten og sinnet. Mild, helsefremmende og stressreduserende yoga som også kan passe hvis du har fysiske plager og trenger å ta litt ekstra hensyn, er stiv i kropp og ledd eller stresset/sliten og trenger yoga som restituering.

Åpent for alle – både nybegynnere og mer erfarne kan ha glede av dette kurset.

Gratis parkeringsplass rett utenfor, samt fri gateparkering. 6 min å gå fra Glads vei trikkeholdeplass. 14 min å gå til 25-bussen i Brannvaktveien. 9 min å gå til 23/24-bussen på Ringveien/Nydalen stasjon

Menighetshuset

Hver deltaker har tilgang til en dobbel stickymatte, en pute og et teppe, samt en tykkere matte som tidvis ligger oppå stickymatten (til avspenning, og enkelte av øvelsene) . Du kan også ta med din egen stickymatte eller teppe, og et håndkle til å legge under hodet. Det er god plass, høyt under taket, og et godt ventilasjonssystem i rommet.

utsikt

sri-yantra_1logo1.jpg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s