Dynamisk yoga

HØST 2019

DYNAMISK YOGA – ÅPENT NIVÅ

 Tirsdager 22. oktober – 3. desember. kl. 18.00 – 19.30, 7 ganger, kr. 1505,-  Ledige plasser

Basert på klassisk yoga, med fysiske øvelser, fokus på pustens mange aspekter, og dybdeavspenning. Programmet er ganske likt fortsetterkurset, men åpent for alle, og mer tilpasset deltakerne. Les mer om dynamisk yoga lenger ned på siden.

DYNAMISK YOGA – FORTSETTERKURS 

Tirsdager 27. august – 26. november kl. 19.45 – 21.15, 13 ganger, kr. 2795,- (Ingen kurs uke 40)  Få ledige plasser

På fortsetterkurset går vi litt dypere inn i stillingene, holder dem lenger, bruker pusten mer aktivt og utforsker noen av yogaens videre teknikker. Det forutsettes at man har lært Klassisk Solhilsen (ikke ashtanga), og er godt i gang med den dypere pusten (komplett pust) som kan integreres i øvelsene. Du bør ha gått minimum ett grunnkurs eller tilsvarende før du går på fortsetterkurset. Les mer om dynamisk yoga lenger ned på siden.

Lærer: Ida Kural, Påmeldingidakur@gmail.com, tlf. 916 93 791

OM DYNAMISK YOGA

Dynamisk yoga hos Kjelsåsyoga er basert på klassisk yoga, men har mer fokus på de fysiske øvelsene, og balanse og koordinasjon mellom bevegelsene og pusten. Det vil være pauser mellom øvelsene, hvor kroppen og pusten får falle til ro. Også i dynamisk yoga jobber vi med bevisstgjøring og avspenning av pustemusklene. I tillegg til de fysiske virkningene får du også utviklet kroppsbevissthet og mental velvære.

Det vil være ca 15 minutter avspenning på slutten av hver klasse. I yoga handler det ikke om å være flink. Du utfører øvelsene fra ditt eget ståsted og tar hensyn til din egen kropp. Du bør likevel være i normalt god form for å ha utbytte av dynamisk yoga.

Til deg som har erfaring med dynamisk yoga fra andre skoler/tradisjoner: Vår dynamiske yoga er ikke teknisk detaljert, vi følger ikke faste serier hver gang, og det er ikke hard, fysisk trening. Du får trygg og allsidig trening med både avspenning og pusteøvelser, og muligheten til å vende oppmerksomheten innover, uten tanke på å prestere eller å være flink.

sri-yantra_1LOGO

Én kommentar på “Dynamisk yoga

  1. Tilbaketråkk: Nye kurs i dynamisk yoga og ashtangayoga | Velkommen til Kjelsås YOGA

Det er stengt for kommentarer.