Dynamisk yoga

VINTER 2018

DYNAMISK YOGA – ÅPENT NIVÅ

 Tirsdager 6. feb – 20. mars (ingen kurs uke 8, vinterferie) 

kl. 18.00 – 19.30, 6 ganger, kr. 1260,- 

Basert på klassisk yoga, med fysiske øvelser, fokus på pustens mange aspekter, og dybdeavspenning. Programmet er ganske likt fortsetterkurset, men åpent for alle, og mer tilpasset deltakerne. Les mer om dynamisk yoga lenger ned på siden.

 

 

DYNAMISK YOGA – FORTSETTERKURS 

Tirsdager 16. januar- 20. mars  kl. 19.45 – 21.15, 9 ganger, kr. 1890,- (Ingen kurs uke 8, vinterferie)

Tirsdager 10. april- 7. juni  kl. 19.45 – 21.15, 7 ganger, kr. 1470,- (Ingen kurs 22. mai)

På fortsetterkurset går vi litt dypere inn i stillingene, holder dem lenger, bruker pusten mer aktivt og utforsker noen av yogaens videre teknikker. Det forutsettes at man har lært Klassisk Solhilsen (ikke ashtanga), og er godt i gang med den dypere pusten (komplett pust) som kan integreres i øvelsene. Du bør ha gått minimum ett grunnkurs eller tilsvarende før du går på fortsetterkurset. Les mer om dynamisk yoga lenger ned på siden.

Lærer: Ida Kural, Påmeldingidakur@gmail.com, tlf. 916 93 791

OM DYNAMISK YOGA

Dynamisk yoga hos Kjelsåsyoga er basert på klassisk yoga, men har mer fokus på de fysiske øvelsene, og balanse og koordinasjon mellom bevegelsene og pusten. Det vil være pauser mellom øvelsene, hvor kroppen og pusten får falle til ro. Også i dynamisk yoga jobber vi med bevisstgjøring og avspening av pustemusklene. I tillegg til de fysiske virkningene får du også utviklet kroppsbevissthet og mental velvære.

Det vil være ca 15 minutter dybdeavspenning på slutten av hver klasse. I yoga handler det ikke om å være flink. Du utfører øvelsene fra ditt eget ståsted og tar hensyn til din egen kropp. Du bør likevel være i normalt god form for å ha utbytte av dynamisk yoga.

Til deg som har erfaring med annen dynamisk yoga, poweryoga, hot yoga etc fra før: Vår dynamiske yoga er ikke teknisk detaljert, vi følger ikke faste serier hver gang, og det er ikke nødvendigvis hard, fysisk trening. Til gjengjeld får du allsidig trening med både avspenning og pusteøvelser, og muligheten til å vende oppmerksomheten innover, uten tanke på å prestere eller å være flink.

sri-yantra_1LOGO