Klassisk/dynamisk yoga

Etter påske: Klassisk yoga Onsdager 15. april – 3. juni kl. 18.00 – 19.30 Kurset er avlyst!

Kurset passer for deg som har gått på dynamisk yoga eller yoga og meditasjon. Sted: Menighetshuset i Glads vei 47 – Lillesalen i underetasjen. Dette lokalet er større, og det vil være mer plass mellom mattene.

Lærer: Ida Kural, Påmeldingidakur@gmail.com, tlf. 916 93 791

menighet

Klassisk yoga: Fysiske øvelser, pusteøvelser, avspenning og enkel meditasjon. Det vil være pauser mellom øvelsene, som gir rom for virkningen i kropp og sinn. På dette kurset går vi litt dypere inn i stillingene, holder dem lenger og bruker pusten mer aktivt. Det forutsettes at man har lært Klassisk Solhilsen (ikke ashtanga), og er godt i gang med den dypere pusten (komplett pust) som kan integreres i øvelsene. Du bør ha gått minimum ett grunnkurs eller tilsvarende for å ha et helhetlig utbytte av kurset. 

Det vil være ca 15 minutter avspenning på slutten av hver klasse. I yoga handler det ikke om å være flink. Du utfører øvelsene fra ditt eget ståsted og tar hensyn til din egen kropp. Du bør likevel være i normalt god form for å ha utbytte av kurset.


Til deg som har erfaring med dynamisk yoga fra andre skoler/tradisjoner: Vår dynamiske yoga er ikke teknisk detaljert, vi følger ikke faste serier hver gang, og det er ikke hard, fysisk trening. Du får trygg og allsidig trening med både avspenning og pusteøvelser, og muligheten til å vende oppmerksomheten innover, uten tanke på å prestere eller å være flink.

sri-yantra_1LOGO

DYNAMISK YOGA – ÅPENT NIVÅ

Basert på klassisk yoga, med fysiske øvelser, fokus på pustens mange aspekter, og dybdeavspenning. Programmet er ganske likt fortsetterkurset, men åpent for alle, og mer tilpasset deltakerne. Les mer om dynamisk yoga lenger ned på siden.

Én kommentar på “Klassisk/dynamisk yoga

  1. Tilbaketråkk: Nye kurs i dynamisk yoga og ashtangayoga | Velkommen til Kjelsås YOGA

Det er stengt for kommentarer.